Firma Profil Intet arbejde er for småt.  Vi er et mindre tømrer- Snedkerfirma som har eksisteret siden 1999. Vores målsætning i firmaet er at have kunden i højsædet, og levere service på højt plan. Om det er et fodpanel der skal skiftes, eller en garage der skal bygges, lægger vi altid vægt på kvaliteten af vores arbejde. Intet arbejde er for stor eller småt. Om du er privat eller representere en hel boligforening gør ingen forskel. Du er altid velkommen til at kontakte os
Kvalitets produkter er en stor del af ogaven ligemeget om vi snakker privat eller erhverv. Vi står inde for vores arbejde, og stiler efter den bedst mulige kundetilfredshed. Dernæst er kundeloyalitet, imødekommenhed og tilfredshed også store faktorere som spiller ind i dialogen mellem os og kunde.
Igennem årene siden 1999 har G.D.A. gjort sit for at opretholde en god standard inden for Dansk håndværk, vi har udlært 11 tømrersvende i skrivende stund som alle er lært op med kvalitet og kundetilfredshed som byggesten til deres videre færden inden for byggeindustrien i Danmark. Vi er stolte over at kunne tilbyde god dansk byggekvalitet til en fair pris.
G.D.A. Tømrer- Snedkermester - Gert Dyrløv Andersen
Skriv til os for et uforpligtende tilbud